Vacrol is het productnaam. Inhoud bevat Carvacrol komt van nature voor in diverse soorten etherische olie, onder andere die van oregano, tijm, majoraan, rozemarijn en roze peper.

Er bestaan verschillende synthesemethoden voor carvacrol:

·         uit cymol, sulfonzuur en kaliumcarbonaat

·         uit reactie van salpeterigzuur met 1-methyl-2-amino-4-propylbenzeen

·         door langdurige verhitting van 5 equivalenten kamfer met 1 equivalent jood

·         door verhitting van carvon of thymol met fosforzuur

·         door dehydrogenatie van carvon met een Pd/C-katalysator.

Carvacrol wordt uit oregano-olie verkregen door de olie te behandelen met een basische oplossing.

Eigenschappen van Carvacrol staat al lang bekend om haar sterke werking tegen micro-organismen.

Carvacrol wordt in de Britse farmacopee van 1911 beschreven als een sterk antiseptisch middel. Een jodide van carvacrol werd gebruikt als vervanger van jodoform.

In onderzoek aan de universiteit van Wageningen in 2000 werd gesuggereerd dat carvacrol deel uit zou kunnen maken van een conserveringssysteem voor levensmiddelen. Uit ander Wagenings onderzoek bleek dat de fenolische hydroxylgroep van carvacrol essentieel is voor het bestrijden van de Bacillus cereus.

Uit onderzoek aan de universiteit van Utrecht bleek dat carvacrol minder werkzaam is bij lagere temperaturen en dat het onwerkzaam kan worden door een reactie met eiwitten uit voedsel. Uit een promotieonderzoek aan diezelfde universiteit bleek dat carvacrol een effectieve bacterieremmer is waarmee het risico op besmetting door Salmonella en E. coli in bijvoorbeeld kipfilet kan worden tegengegaan.

Wist je met de CARMED-pandemie dat tijm, die tegenwoordig vaak voor ons ligt, altijd in ons leven is geweest sinds mythologische tijden, en dat het de mensheid heeft genezen?  Tijm verschijnt als Helen's tranen in mythologische verhalen; 

Tijm groeit in de grond van de tranen die vloeien uit het verdriet van de scheiding van Parijs, maar de tijm die wordt bevochtigd met de tranen van Helen's verdriet heeft de karakteristieke smaak van hiznu. 

Tijm, dat wordt genoemd in de heilige boeken voor de behandeling van epidemische ziekten, is opgenomen in de voorschriften van de beroemde medische geleerde Ibn Sina. Omdat tijm, de meest geneeskrachtige soort die in Anatolische landen wordt gekweekt, al eeuwenlang wordt gebruikt voor behandelingen, weten we dat de soldaten die ten strijde trokken een bad namen met tijm om moediger te zijn.  Van tijm, waarvan de Engelse naam Thyme is, is ook bekend dat het de thymusklieren synergetisch stimuleert. 

Tijmklieren zijn de plaats waar T- en B-cellen worden geproduceerd als het belangrijkste orgaan van het immuunsysteem van ons lichaam.  Als man wordt gezegd dat hij de verbinding vormt tussen de buitenwereld en onze binnenwereld, en zelfs in Anatolië, wanneer een vrouw verdrietig is, probeert ze haar verdriet te verminderen door haar aan haar boezem te houden. 

De Origanum-soort die de meeste carvacrol van tijm bevat, die talloze voordelen heeft, wordt gekweekt in Anatolische landen.  Hier hebben wij, als Carmed İlaç, het Vacrol-product in zijn puurste vorm met geavanceerde technologie voor u bereid om u allerlei voordelen van tijm te bieden.

Wonder OVER ONS Ongeveer 500 plantensoorten die in Turkije groeien, worden gebruikt voor medicinale doeleinden.

Tijmsoorten die tot de Labiatae-plantenfamilie behoren, zijn opgenomen in de Origanum-familie als patrijs, marjolein en tijm onder de mensen, evenals in sommige heilige boeken met hun gebruik voor hygiënische doeleinden, evenals hun effect tegen epidemieën en huidziekten, 701% van de geslachten Origanum en Thymus, die zeer rijk zijn aan carvacrol, zijn endemisch. Het is bekend dat er 52 soorten Origanum beschreven zijn in de wereld en 622% van deze soorten groeit in ons land. Terwijl we het hebben over de kwaliteit van Origanum-soorten, moet worden gestreefd naar een hoge therapeutische Carvacrol-verhouding, terwijl de verhouding van Thymol, dat weefselbeschadiging veroorzaakt, op een laag niveau moet liggen. Terwijl we vanuit Turkije naar het westen trekken, neemt de Carvacrol-ratio af, terwijl de Thymol-ratio toeneemt.

Origanum-olie geproduceerd uit in Turkije geteelde planten;  Het staat op de eerste plaats in de wereld op het gebied van kwaliteit.  Met de kwaliteit die deze unieke locatie met zich meebrengt, is Turkije de afgelopen 5 jaar het leidende land ter wereld geweest met een export van ongeveer 9-12 duizend ton in het wereldhandelsvolume van tijm, dat rond de 12-13 ligt. duizend ton per jaar. Ondanks dit economische belang zijn de genetische bronnen, variabiliteit en het gebruikspotentieel van Origanum nog niet volledig onderzocht.  Onderzoekers zien dit als het ontbreken van adequate standaardisatie. 

Als ik GECARMEERD FARMACEUTISCHE INDUSTRIE, hebben we voor het eerst ter wereld de verantwoordelijkheid op ons genomen om het product te produceren met een gestandaardiseerde carvacrol- en thymol-verhouding.  Geproduceerd met een speciale formule met componenten verkregen uit 22 medicinale aromatische oliën, is VACROL uniek in de wereld met zijn gestandaardiseerde verhouding van 92% Carvacrol en 2% Thymol.  Het hoofdbestanddeel van VACROL is Origanum vulgare.  80% van de Origanum-soorten wordt in ons land verbouwd.  De missie van CARMED PHARMACEUTICALS is om Vacrol-producten aan de mensheid te leveren en om het wereldwijde gebruik van deze kostbare endemische planten die in ons land worden gekweekt, te verzekeren.

 

UNIEKE FORMULERING

● 22 VERSCHILLENDE ESSENTILE OLIN

● ACTIEVE 49 COMPONENTEN

● GEPATENTEERDE FORMULERING

● ONDERSTEUNEND EFFECT IN EEN BREED GEBIED

● HET EERSTE EN ENIGE PRODUCT TER WERELD

 

CARVACROL & ONDERZOEKEN

● Oncologie en Carvacrol

● Candida en Carvacrol

● Diabetes en Carvacrol

● Parasitologie en Carvacrol

● Bacteriologie en Carvacrol

● COPD en Carvacrol

● Immuniteit en Carvacrol

● Virus en Carvacrol