Bestellen en verzending

Brievenbus zendingen

Een aantal van onze producten passen door de brievenbus. Wanneer dit het geval is, zullen wij uw bestelling per brievenbuspost verzenden zodat u daarvoor niet thuis hoeft te blijven.

Pakketdienst en ophalen bij een PostNL locatie

Wanneer uw bestelling niet door de brievenbus past, zullen wij gebruik maken van de pakketdienst van PostNL. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het pakketje op te halen op een PostNL afhaallocatie. Deze optie verschijnt vanzelf in het bestelproces wanneer u producten heeft gekozen die niet door de brievenbus passen. U kunt dan een locatie kiezen die dicht bij u in de buurt is. U kunt hier meer informatie vinden: https://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/ophalen-op-een-postnl-locatie/ Wanneer u bij ons voor 17:00 bestelt, wordt de bestelling gegarandeerd dezelfde dag nog verzonden. Dit gaat doorgaans zonder vertragingen maar helaas zijn ze niet altijd geheel uitgesloten. In Nederland wordt er meestal de volgende werkdag en op zaterdagen geleverd. In België zo’n 2 tot 3 dagen na het moment van bestellen. We willen u vragen de bezorgdiensten na het verstrijken van deze periode, toch nog een dagje geduld te hebben. Het komt immers helaas ooit voor dat de bezorging iets langer op zich laat wachten en we hopen hierbij op uw begrip.

Verzendkosten

Wij rekenen binnen EU € 7,50 verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 100,- rekenen wij geen verzendkosten. Voor buiten de EU is die drempel € 150,- en zijn voor bestellingen onder dit bedrag de verzendkosten €10,70.